Centrum ekologické výchovy VIANA vyhlásilo koncem roku 2016 soutěž s názvem „Na krmítku.“

Hlavním motivem soutěže „Na krmítku“ byl život okolo krmítek a snaha o podporu pomoci ptákům v zimním období. Školní kolektivy dětí z MŠ a 1.tříd ZŠ měly za úkol vyrobit, vyvěsit a nafotit vlastní krmítko(a) pro ptáky a vymyslet zajímavé aktivity hodící se k tématu „život na krmítku“ určené školním dětem (např. výtvarné, pohybové, hudební, naučné ekologicko-přírodovědné aj.).

A byli jsme VELMI překvapeni, jak jste se zadání úkolů zhostili. Do kanceláře CEV VIANA v Litvínově se k poslednímu březnovému dni sešlo množství nádherných prací a aktivit, dokumentovaných výtvorů od dětí a dětských kolektivů z celé republiky. Chtěli bychom Vám za to všem moc poděkovat, hodně nás to potěšilo. Práce jsou zajímavé, nápadité, mnohdy atraktivně pojaté. Bylo vidět, že jste si na tom s dětmi dali záležet.

Neměli jsme to jednoduché! Rozhodování bylo opravdu těžké! Do „akce“ jsme povolali porotu ve složení lektorů Centra ekologické výchovy VIANA – Ing. Michal Tarant, Ing. Markéta Hendrychová, Ing. Lukáš Plotnárek, Mgr. Dana Tarantová, Bc. Tereza Hotová Kraitlová a ředitele Scholy Humanitas – Mgr. Ladislava Turbáka.

Výsledky soutěže Na Krmítku 2017:

  1. místo: ZŠ a MŠ Domoušice
  2. místo: MŠ Delfínek, Liberec
  3. místo: ZŠ Školní, Louny

Čestné uznání: MŠ Gorkého Litvínov a MŠ Brouček Prackovice n. L.,

<<< ODKAZ NA KOMPLETNÍ GALERII ZASLANÝCH VÝTVORŮ A AKTIVIT >>>

(galerie je uložena na Gdisku – obsahuje fotografie, prezentace a dokumentace všech zaslaných činností)

Soutěž je uzavřena a vyhodnocena. Děkujeme za účast a těšíme se na další spolupráci. Výherce budeme kontaktovat do konce měsíce dubna 2017 a všem zašleme diplom nebo pamětní list.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Facebook