Centrum ekologické výchovy VIANA při Schole Humanitas v Litvínově vyhlásilo výtvarnou soutěž s názvem „Čtvero ročních období“ pro děti z mateřských škol a 1. třídy základních škol.

Tématem a motivem soutěže byla roční období. Fantazie a tvořivost dětí nebyla omezena. V soutěži byly vyhlášeny 2 kategorie a účastníci si tak mohli vybrat, zda-li zašlou práce tzv. „dvourozměrné“ – např. kresba, malba, grafika nebo různé kombinované techniky, či práce tzv. „trojrozměrné“ – např. práce a výtvory z moduritu, sádry, dřeva či kůže nebo větší rozměrnější díla.

A stalo se něco neuvěřitelného. Do kanceláře CEV VIANA v Litvínově se k poslednímu březnovému dni sešla velká spousta nádherných prací a výtvorů od dětí a dětských kolektivů z celé republiky. Chtěli bychom Vám za to všem moc poděkovat, hodně nás to potěšilo. Práce jsou zajímavé, nápadité, mnohdy atraktivně pojaté. Bylo vidět, že jste si na tom s dětmi dali záležet.

Porota to neměla jednoduché! Rozhodování bylo opravdu těžké!

Výsledky ve 2D kategorii

  • 1.místo: Kateřina Jelínková, Viktoria Olta, Jonáš Vojtěch, Eliška Lenková – MŠ A. Dvořáka, Most – „Čtyři roční období“
  • 2.místo: Dominik Kusín, Marie Šindelářová, Nikola Uhlířová, Michal Hovorka – MŠ Čtyřlístek, Varnsdorf – „Deštník“
  • 3.místo: MŠ Divadelní, Kladno – „Okno“

Výsledky ve 3D kategorii

  • 1.místo: ZŠ a MŠ Janov, Litvínov – „Sklenice“
  • 2.místo: MŠ Alergo, Žatec – „Čtvero ročních období“ (keramika)
  • 3.místo: předškolní centrum z Trmic

<<< ODKAZ NA KOMPLETNÍ GALERII ZASLANÝCH VÝTVORŮ >>>

(galerie je uložena na Gdisku)

Soutěž je uzavřena a vyhodnocena. Děkujeme za účast a těšíme se na další spolupráci. Výherce budeme kontaktovat do konce měsíce dubna 2017 a všem zašleme diplom nebo pamětní list.

Facebook