Máme tady konečně výsledky. Velice se omlouváme za pozdní vyhodnocení, plně si uvědomujeme, že je konec školního roku. Naše zpoždění je způsobeno personálními změnami v našem centru, rodinnými důvody a pracovním vytížením zbývajících zaměstnanců. Prosíme o pochopení a věříme, že snad alespoň pěkné ceny, které máme díky sponzorům soutěže připraveny, vynahradí to dlouhé čekání.

Děkujeme vám všem za účast. Celkem se letošního ročníku přihlásilo 30 kolektivů, z 11 škol nebo jiných subjektů. Díky nastavení pravidel naší soutěže to hodnotitelé s vyhodnocením neměli vůbec jednoduché. Všichni jste zasílali víceméně správně vyplněná zadání a na všechny otázky, kvízy, doplňovačky nebo jiné úkoly, jste dokázali najít správnou odpověď. Alespoň ve značné většině případů. Proto mnohdy rozhodovaly detaily (někde chybělo něco málo, nebylo něco doplněno, objevila se drobná chybka). Hodnotitelé se nakonec rozhodli ocenit bonusem ty plněné úkoly, které nadmíru přesahovaly běžně zasílaný rámec (pěkný obrázek, zdařilá říkanka, ….). A také jsme se rozhodli pro vyhodnocení soutěže ve 4 kategoriích, po ročnících.

Všechny výsledky najdete v příloze této zprávy. Budeme se ještě dnes snažit o kontakt s výherci a předání cen bychom rádi zvládli ještě v tomto týdnu zaslat poštou nebo předat osobně.

Moc děkuji za účast v soutěži a za vytrvalost při čekání na výsledky,

Michal Tarant

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Facebook